Fhilomena Tsin Fatinat Al Sjark


Bekijk stamboom

Fhilo

Nederlands veteranenkampioen
Fhilomena is best wel arrogant en kattig. FhilomenaPrecies hetzelfde als haar moeder. Xapuri Tsan van het Martinihaim. Ze is verschrikkelijk lief voor ons maar de reuen gaan met een grote boog om haar heen. Zij is onze enige hond die niet op de bank kan springen maar dat wel graag wil. Dus dat betekent dat ze altijd even een zetje moet hebben. Want tante Fhilomena wil natuurlijk wel het hoogst van allemaal zitten. Zo is ze wel.

bericht geplaatst 26 april 2005

Klik op de afbeelding voor een groter formaatFhilo is de winnares van de Oranje Manege fokkerprijs 1999 volgens de puntentelling van de STCN voor de beste zelfgefokte Shih-Tzu teef van hetzelfde jaar. Zij behaalde de benodigde punten op een leeftijd van maar 19 maanden

 

bericht geplaatst 12 augustus 2005

Onze Fhilo is er niet meer. Het heeft een maand geduurd voordat ik hierover kon schrijven. Ze had op geen slechter moment van ons heen kunnen gaan. Twee dagen na Frank zijn harttransplantatie vond ik haar īs ochtends levenloos in de woonkamer. Ze lag heel vredig op haar kleedje en bewoog niet meer. Ze is aan een longbloeding overleden. Fhilo is altijd heel prominent aanwezig geweest en daarvoor was het voor mij om zo meer een diepe schok om haar met maar negen jaar te moeten verliezen.

Fhilo 13.04.1998 - 10.04.2007

pagina laatst bijgewerkt 31-01-2015